- 2018 AOP Arbois ‘Terres Bleues’ (100% Savagnin, ouillé)- Fris, floraal, fruitig, 2 winters fermentatie en opvoeding op hout
 
- 2017 AOP Arbois Trousseau “Les Corvées” (100% Trousseau)- 18m hout, rood fruit, kruidig, appelsien zeste, mokka
 
-  2017 AOP Arbois Côtes à Côtes (Pinot Noir 40%, 60% Trousseau)- Rood fruit (framboos, kers), fermentatie en opvoeding op Inox
 
-  2018 AOP Arbois Les Moulins (2/3 Chardonnay, 1/3 Savagnin)- Fris, boterig, exotisch, gekruid, 2 winters fermentatie en opvoeding op hout
 
- 2018 AOP Arbois Ploussard ‘La Cabane’ (100% Ploussard)- 3m demi-muids,, geen filtering, geen collage
 
-  2018 AOP Arbois Chardonnay “Montalaboz”- 2 winters fermentatie en opvoeding op hout, mineraal, kalk ondergrond
 
-  2019 AOP Arbois  Pinot Noir “sur la côte”- Rood fruit, rijpe kersen, sous bois, ronde tannine, fermentatie op vat en 5m flesrijping
 
-  2013 AOP Arbois Vin Jaune- Oxidatief, 70m vat
 








